LimoenGroen sponsor van Nationaal Congres Digitale Toegankelijkheid

Nieuws
Publicatiedatum:

Over toegankelijke websites voor het bedrijfsleven, 16 Mei 2018 Driebergen.

Het Nationaal Congres Digitale Toegankelijkheid gaat over toegankelijke websites voor het bedrijfsleven en over het maken van toegankelijke content. Wij dragen daaraan bij door toegankelijkheidsprincipes toe te passen op de websites die we maken. We willen anderen inspireren dit ook te doen. Daarom sponsoren wij het NCDT, dat op 16 Mei in Driebergen plaatsvindt.

Toegankelijkheid

Meer dan 350.000 Nederlanders hebben een visuele beperking in beide ogen. Door toegankelijkheidsprincipes toe te passen in je website maak je het ook voor deze groep mensen makkelijker om deze te gebruiken. Het biedt daarnaast een SEO voordeel en zorgt voor betere zoekresultaten van je website doordat de content beter kan worden geïndexeerd. Voor de publieke sector is de EU-richtlijn voor toegankelijkheid vanaf dit jaar verplicht.

LimoenGroen

LimoenGroen maakt zich sterk voor digitoegankelijkheid. Wij realiseren websites met het open source content management framework Drupal voor fijne klanten als De Persgroep, KRO-NCRV en Gemeente Gorinchem.

Wil je ook komen luisteren en kennismaken? Stuur ons een bericht, dan zorgen wij voor korting op je toegang. Heb je vragen over digitoegankelijkheid of wil je weten hoe je met jullie website meer mensen kunt bereiken? Stuur ons een berichtje op hallo@limoengroen.nl of bel met +21 20 737 1880, dan praten we je bij.

Foto: Gerry McGovern, ©NCDT