LimoenGroen te gast in Talkshow op Drupaljam 2021

Nieuws
Publicatiedatum:

LimoenGroen Gold sponsor van het evenement.

Deze week is Drupaljam, het Nederlandse Drupal evenement. Uniek dit jaar is de combi met DrupalCon, het grootste Drupal congres ter wereld. Ook andere landen doen mee.

Door de samenwerking ontstaat één evenement waardoor er meer bereikt kan worden met minder schermtijd. LimoenGroen is Gold sponsor van Drupaljam en helpt daarmee de voortzetting van het evenement en Drupal zelf. Heine Deelstra en Imre Gmelig Meijling zijn te gast in de Drupal Talkshow, die live vanuit de studio in Rotterdam wordt uitgezonden. We zijn trots dat we aan deze hybride Drupaljam kunnen bijdragen en we kijken ernaar uit Drupal experts en geïnteresseerden weer te ontmoeten. Drupaljam en DrupalCon zijn online te volgen. 

Wat ooit begon als kleinschalig evenement met enkele sprekers en goede, vooral technische discussie over Drupal, is uitgegroeid tot een professioneel evenement met honderden bezoekers. Dit jaar bleek het nog niet mogelijk om dat weer op een fysieke locatie te doen en dus werd een hybride vorm gekozen. Voor corona werd DrupalCon steeds in een andere stad in Europa georganiseerd. Daar was LimoenGroen met het team altijd bij. 

LimoenGroen

LimoenGroen is Drupal expert van het eerste uur en deelt regelmatig kennis en code op Drupaljam en op andere evenementen en blogs. Daarnaast is Imre Gmelig Meijling voorzitter van Stichting Drupal Nederland, de organisatie achter Drupaljam. Hij is betrokken bij de organisatie van Drupaljam en DrupalCon. 

Drupal Talkshows

Onderdeel van Drupaljam zijn de Drupal Talkshows onder leiding van moderator Matthijs van der Pol (RTL, Funda) waar experts uit de markt in gesprek gaan. Heine Deelstra en Imre Gmelig Meijling zitten aan tafel en bespreken ontwikkelingen op het gebied van business, strategie en technologie. 

Maakt jouw organisatie gebruik van Drupal?

Dan is Drupaljam een goed gelegenheid om meer te weten te komen over trends en ontwikkelingen. Via Drupaljam.nl ontvangen Nederlandse deelnemers 50% korting