Hal van EYE film door een tablet bekeken

LimoenGroen wordt partner van EYE

Als Drupal bureau werken we met partners aan online concepten, visuele ontwerpen en conversie-optimalisatie. Dit jaar gaan we een nieuw partnership aan en wel met één van onze opdrachtgevers: Als filmliefhebbers en makers van EYEFilm.nl, nemen wij dit jaar deel aan EYE Connect, waar uiteenlopende partners van EYE elkaar treffen en het museum steunen in haar culturele en maatschappelijke activiteiten.

EYE Connect is een informele club van leden die belang hecht aan culturele ontwikkeling en EYE graag steunt in haar activiteiten op het gebied van educatie, beeldrestauratie en het behoud van de filmcollectie. Nou zijn wij best wel filmliefhebber en is het ook zo dat we de website van EYE hebben gerealiseerd en onderhouden. Daar zijn we best trots op.

Jack staat voor EYE

Omdat EYE en LimoenGroen duurzame ambities hebben die erg op elkaar lijken, doen wij vanaf nu mee met EYE Connect en steunen we het museum in haar culturele en maatschappelijke activiteiten. It takes two to tango en dus swingen wij straks op het Filmbal en gaan we zeker een keer gebruik maken van de waanzinnige locatie aan ‘t IJ.

EYE

EYE is een culturele instelling met een breed scala aan activiteiten en biedt elke dag films verdeeld over 4 zalen. Daarnaast organiseert EYE 3 grote tentoonstellingen per jaar, zoals Scorcese The Exhibtion en Jesper Just. Daarnaast beheert, restaureert en digitaliseert EYE films, stelt ze lespakketten voor scholen samen en organiseert zij workshops. EYE beschikt over een collectie met zo’n 40.000 films uit alle genres. EYE geeft jong en oud inzicht in de kunst en kracht van bewegend beeld uit alle tijden.

Bekijk de collectie of bezoek EYE via https://www.eyefilm.nl

Onderwerpen