DrupalCon Dublin afbeelding

LimoenGroen goes Dublin

Volgend week bezoekt LimoenGroen met (bijna) het hele team DrupalCon, het grootste Drupal evenement van Europa. Het drie-daagse programma met bijna 150 presentaties over Drupal ontwikkelingen en web technologie trekt ruim 2500 bezoekers. Een belangrijke week voor Drupal gebruikers, specialisten en geïntresseerden, dus ook voor ons.

DrupalCon is het grootste Drupal congres ter wereld. Jaarlijks vindt het congres plaats op diverse continenten, waarbij de edities in Europa met ruim 2500 bezoekers één van de grootste internet congressen is. Drupal biedt als open source CMS platform veel mogelijkheden voor website ontwikkelaars, content redacteurs en marketing managers om een modern schaalbaar online platform te realiseren. Onder meer KRO-NCRV, het EYE Filmmuseum en RTL Nieuws maken gebruik van Drupal. 

Service innovatie

DrupalCon staat in het teken van inhoudelijke presentaties op het gebied van technologie, User eXperience (UX) en digital marketing. Imre Gmelig Meijling, online strateeg bij LimoenGroen geeft een presentatie over service innovatie en digitale transformatie bij de selectie van CMS leveranciers. 

Power Up Your Skills

Bij LimoenGroen gaan we graag uitdagingen aan. Op onze eigen Duurzame Donderdagen werken we aan uitdagingen die onze mensen zelf meebrengen. Op DrupalCon dagen we geïntresseerde Drupal specialisten uit ons allen de hand te schudden. Wie dit doet, krijgt een kleine en krachtige Powerbank mee! Ben je geïntresseerd in wat voor een gave dingen we zoal doen? Zoek dan vooral naar de groene T-shirts op DrupalCon (dat zijn wij!). 

Campagne banner van LimoenGroen

RedMine

De afvaardiging van LimoenGroen is 9 personen sterk. Doordat we tijdens kantoor uren opgaan in kennissessies zullen we vooral van op afstand de zaken in de gaten houden. Voor het registreren van incidenten blijft onze RedMine immer bereikbaar. Voor overige zaken zal de telefoon worden beantwoord door collega Rudi van Es. Wanneer hij ons nodig heeft kan het wat langer kan duren voor we kunnen reageren. 

Koffie

Ben je op DrupalCon? Kom dan vooral voor je Power Up! Kan je er niet bij zijn? Bij LimoenGroen hebben we vers gemalen, fair trade koffie waar we trots op zijn. En kom je op Duurzame Donderdag, dan hebben we nog een Power Up voor je.

Bel ons op +31 20 737 1880 of stuur ons een bericht via hallo@limoengroen.nl

 

Onderwerpen