Een flesje Prael bier met een etiket van LimoenGroen

LimoenGroen proost op groei! DrupalJam 2016 here we come

Het gaat lekker met LimoenGroen. We zijn 10 man sterk (9 man en 1 dame om precies te zijn) en we groeien. Na succesvolle projecten voor het EYE Filmmuseum, Gemeente Venlo en Hero, startte we onlangs voor KRO-NCRV om de nieuwe website voor de Rijdende Rechter te realiseren. En er staat nog veel in de pipeline. Fingers crossed, want als alles doorgaat, moeten we flink in de planning gaan schuiven.

LimoenGroen in het nieuws

In maart wonnen we twee Splash Awards, één voor Monumenten.nl, een project van Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed en het Nationaal Restauratiefonds en één voor onze Fast Autocomplete module. Gemeente Venlo zag haar mobiel gebruik toenemen van 5% naar 45% door het gebruik van toptaken en de nieuwe website op basis van de Drupal voor Gemeenten distributie. Met Freshheads leverden we er baanbrekend werk.  Voor Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers realiseerden we samen met PuurPXL een nieuwe responsive website, for years to come. Imre Gmelig Meijling, voormalig online consultant bij Clockwork en Wunderkraut startte bij LimoenGroen als verantwoordelijke voor online strategie en marketing. Hij schreef meteen nieuws over het vermeende Panama Papers lek bij Mossack Fonseca. De start van het ontwerp en realisatie van de nieuwe Rijdende Rechter website bij KRO-NCRV, samen met Schaap Ontwerpers was in April reden voor een biertje. Op donderdag 12 Mei nodigen we Drupal specialisten uit heel Nederland uit te komen proosten op ons volgende succes. We zijn op Drupaljam als Zilver Sponsor aanwezig met eigen bier waarmee we op onze Google Friday wekelijks proosten.

Drupal specialisten gezocht

In Juni betrekken we ons nieuwe kantoor aan de De Ruyterkade, waar we kunnen verdubbelen in aantal. Dus zijn we op zoek naar Drupal front-end developers en back end ontwikkelaars. Wil jij samenwerken met de beste Drupal specialisten maar wil je ook de ruimte om je eigen ding te doen? Houd je ervan om gave websites te maken en wil je eindelijk eens je eigen code vrijgeven? Zoek ons dan op op DrupalJam, as. donderdag. We hebben een biertje met jouw naam erop! Wil je ‘m al eerder proeven, mail ons op hallo@limoengroen.nl of bel +31 (0)20 737 1880.

LimoenGroen zoekt Drupal ontwikkelaars die eigen bier drinken op Google Friday