De winnaars van de Splash Awards 2016

LimoenGroen tweemaal winnaar Splash Award

Donderdag 10 maart werden de Splash Awards uitgereikt aan de beste Drupal projecten en prestaties van het afgelopen jaar. LimoenGroen won tweemaal. Zowel Monumenten.nl als de Fast Autocomplete open source module kreeg de felbegeerde trofee. Wij leven op gebak vandaag!

Gisteravond werden de Drupal Splash Awards 2016 uitgereikt. Deze prestigieuze trofee werd toegekend aan opvallende websites en Drupal prestaties uit Nederland. LimoenGroen ontving de award in de categorieën overheid en module.

Twee keer prijs

Het monumentale Muntgebouw Utrecht was een passend decor voor de schitterende prijs die LimoenGroen voor de website Monumenten.nl ontving. De categorie Module geeft extra aandacht aan de open source ideologie van Drupal. Na een spannende stemming hakte juryvoorzitter Jeffrey “Jam” McGuire de knoop door en koos voor onze Fast Autocomplete module! We zijn super trots op deze twee Splash Awards die we na vele potten koffie en lange dagen toekennen aan ons werk. En het moet worden gezegd, de overige winnaars én nominaties waren zonder uitzondering mooie prestaties die het de jury soms erg lastig maakte.

LimoenGroen wint twee keer SplashAward

Monumenten.nl

Monumenten.nl is een samenwerking tussen Nationaal Restauratiefonds en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) . LimoenGroen realiseerde in nauwe samenwerking met Schaap Ontwerpers een nieuwe website die snel en gemakkelijk toegang biedt tot informatie over ruim 65 duizend monumenten in Nederland.  

Fast Autocomplete

De Fast Autocomplete module is een snelle search drop-down geïnspireerd door de zoekfunctie op IMDb, de internationale films en tv-series database. De open source module geeft snel en betrouwbare zoekresultaten uit tienduizenden artikelen. De module is open source beschikbaar en wordt onderhouden door LimoenGroen.

Integraal online onderdeel

Opvallend is dat er een grote diversiteit aan bureau’s werd genomimeerd. Zo zijn IN10 en SchaapOntwerpers primair ontwerpbureaus. In nauwe samenwerking met Drupal ontwikkelteams realiseren zij projecten en vinden hier gezamenlijk waardering voor bij klanten. Een aantal van deze klanten en opdrachtgevers waren meegekomen naar de uitreiking. Hiermee vergroot Drupal haar bereik en is het een integraal onderdeel van online projecten geworden.

Pick our brains

Wilt u weten welke waarde open source kan toevoegen aan uw online ambities? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een brainstorm. We zijn als Zilver sponsor aanwezig op DrupalJam 2016 op donderdag 12 Mei in De Fabrique.

Lees ook: https://www.monumenten.nl/nieuws/monumentennl-wint-splashaward en http://www.drupal.com