LimoenGroen wint FD Gazellen 2018

Nieuws
Publicatiedatum:

LimoenGroen behoort tot de snelst groeiende organisaties van Nederland.

We hebben ‘m: de FD Gazellen van 2018! LimoenGroen heeft de afgelopen drie jaar een omzetgroei gerealiseerd van meer dan 20 procent per jaar en daarbij elk jaar een gezonde winst gemaakt. Daarmee behoren we tot het prestigieuze lijstje van snelst groeiende organisaties van Nederland.

Dit jaar werd voor het eerst ook de groei van werknemers (in FTE’s) en de winstgevendheid meegewogen. De awards worden uitgedeeld door Het Financieele Dagblad, onderdeel van FD Mediagroep.

Ons team werkt met passie aan mooie Drupal projecten voor gave merken als Naturalis en de KRO-NCRV. Met open source, oog voor kwaliteit en hecht teamwork zorgen we voor tevreden klanten en een gezonde omzet. De FD Gazellen Award is een mooie mijlpaal in de groei van LimoenGroen waar we super trots op zijn!

Baris Wanschers, Algemeen Directeur LimoenGroen: “Het blijft kicken om met een geweldig team mensen mooie projecten te maken. Daarbij een goede winst maken is essentieel om te kunnen blijven investeren in het bedrijf en onze mensen. Winnen van de FD Gazellen is een mooie opsteker waar we écht trots op kunnen zijn. Eerder wonnen we de Europese Splash Awards en de Dutch Interactive Awards, ik ben benieuwd wat 2019 gaat brengen!
 

Thumbnail