LimoenGroen wint europees goud met Eva Jinek

Nieuws
Publicatiedatum:

Ook winnaar van de Europese Splash Awards in de categorie Publishing & Media met de website van Eva Jinek

Vandaag is LimoenGroen samen met KRO-NCRV en Eva Jinek opnieuw in de prijzen gevallen. Op de grootste Europese Drupal conferentie van het jaar, die deze week plaatsvindt in Darmstadt (Duitsland), streden de winnaars van de Splash Awards uit diverse landen om de Europese titel. LimoenGroen won in de categorie Publishing en Media. De manier waarop Jinek mensen verbindt op actuele onderwerpen door een naadloze aansluiting van de website op andere kanalen was doorslaggevend.

Drupal Europe is het grootste Drupal congres van Europa. Zo’n 1000 Drupal ontwikkelaars, professionals en geïnteresseerden verzamelen deze week in Darmstadt om kennis uit te wisselen en samen te werken aan Drupal. Een delegatie van acht mensen van LimoenGroen zijn er deze week bij. Baris en Imre geven deze week een presentatie aan het internationale publiek over 24Kitchen en wat erbij kwam kijken om het website project succesvol te maken.

Thumbnail


De Europese Splash Awards is een vervolg op de landelijke Splash Awards die voor het eerst in 2014 in Nederland plaatsvond. Intussen worden er in diverse landen Splash Awards georganiseerd (Japan volgt binnenkort) waarbij de beste Drupal projecten en opdrachtgevers worden uitgelicht. Vandaag won LimoenGroen opnieuw met het nieuwsplatform van Eva Jinek. We zijn super trots en dankbaar voor de samenwerking met KRO-NCRV. LimoenGroen won eerder de Nederlandse Splash Award en de Dutch Interactive Award voor nieuwsplatform dat op Drupal is gebaseerd.

Lees hier de uitgebreide case van Jinek.
 


Foto’s: CC BY-SA 2.0 Peter Lieverdink / @cafuego