LimoenGroen wint vier Splash Awards

Nieuws
Publicatiedatum:

KRO-NCRV Pointer, SURF.nl en Landschap Noord-Holland viel in de prijzen.

Fotos van Stichting Drupal Nederland // Splash Awards

YES! LimoenGroen valt wéér in de prijzen, maar liefst vier Splash Awards werden toegewezen aan projecten waar wij aan gewerkt hebben. KRO-NCRV Pointer, SURF.nl en Landschap Noord-Holland viel in de prijzen. En we werden tweede in de Website van het Jaar, een prestatie waar we ook trots op zijn. Met Splash Awards worden de beste Drupal projecten van het jaar onderscheiden. Op donderdag 27 Juni werden ze uitgereikt, tijdens Drupaljam:XL. Hans Kazàn presenteerde de awardshow en kreeg een enthousiaste zaal vol bureau’s en opdrachtgevers mee in een avond vol vakinhoudelijk commentaar met humor. 

Wat een avond: vier keer mochten we het toneel op om de Splash Awards in ontvangst te nemen. LimoenGroen is geen onbekende en doet al sinds het begin in 2014 mee. In de categorie Onderwijs wonnen we de tweede prijs voor SURF.nl, samen met PUURPXL. De website van Landschap Noord-Holland die door PUURPXL werd ontworpen won de hoofdprijs in de categorie Non-Profit. Volgens de jury is dit een website met een zeer persoonlijk gevoel en wordt je door de website daadwerkelijk aan de hand genomen.  We sleepten ook de eerste prijs in de categorie Publishing & Media in de wacht voor Pointer, het datajournalistiek platform van de KRO-NCRV. De navigatie-elementen waren voor de jury een opvallende meerwaarde. De website kreeg ook nog de tweede prijs als Website van het Jaar. 

De Splash Awards worden uitgereikt aan de beste Drupal projecten van het afgelopen jaar. De prijzen worden beoordeeld door een onafhankelijke vakjury op onder andere het concept, technologie en de businesscase. Het volledige jury-rapport is te lezen op de Splash Awards website. Na afloop van de laatste uitreiking werd het nieuwe beeldmerk van de Splash Awards onthuld door Imre Gmelig Meijling, voorzitter van Stichting Drupal Nederland, de organisatie achter de Splash Awards.