LimoenGroen genomineerd voor Splash Awards 2019

Nieuws
Publicatiedatum:

Maar liefst vijf nominaties voor de Nederlandse Splash Awards.

Gisteren werden de nominaties bekend gemaakt van de Nederlandse Splash Awards. De prijzen worden uitgereikt aan de beste Drupal websites van Nederland. Het datajournalistieke platform Pointer van KRO-NCRV en de website SURF.nl zijn genomineerd voor een Splash Award! Ook Vereniging Gehandicaptenzorg, Naturalis en Landschap Noord-Holland vallen in de nominaties -cases waar ook wij aan meewerkten. Daar zijn we natuurlijk super trots op! We kijken uit naar de uitreiking die plaatsvindt tijdens Drupaljam:XL op donderdag 27 juni.

De Splash Awards vindt sinds 2014 plaats en zet uitmuntende Drupal projecten in de spotlight met een prestigieuze award. Inzendingen worden onder andere beoordeeld op behaalde resultaten en technische uitdagingen. Naast de landelijke Splash Awards zijn er ook internationale Splash Awards waar LimoenGroen vorig jaar nog op Europees niveau won.

Pointer

Pointer is de naam van de dataredactie die online en op televisie journalistieke verdieping biedt bij actuele Nederlandse onderwerpen op basis van (big) data. Onlangs ging de nieuwe website live die wij voor KRO-NCRV mochten maken. De Pointer dataredactie werd door het Global Editors Network uitgeroepen tot één van de succesvolste ter wereld. Samen met NPO2 zet KRO-NCRV datajournalistiek in het midden van alle journalistieke activiteiten en innovatie.

SURF.nl

In SURF werken onderwijs- en onderzoeksinstellingen samen om het onderwijs en onderzoek beter en flexibeler te maken en de kansen van digitalisering ten volle te benutten. Begin april ging surf.nl live met een nieuwe corporate website. Een intensief project waarbij diverse websites werden gecentraliseerd. Samen met PUURPXL werkten we de UX-strategie en het ontwerp uit en realiseerden we een duurzame omgeving o.b.v. Drupal

Nog drie nominaties

Om mensen te stimuleren en te helpen om de overstap te maken naar de gehandicaptenzorg werd in samenwerking met Vereniging Gehandicaptenzorg de digitale overstapservice Wateenvak.nl gerealiseerd. SchaapOntwerpers is verantwoordelijk voor het online concept en de vormgeving.

De Natuurwijzer is het digitale verlengstuk van Naturalis waarmee kinderen, ouders en onderwijsinstellingen blijven ontdekken en leren over de rijkdom van de natuur. Recent nog kreeg de Natuurwijzer een flinke update, waarmee Naturalis nóg meer inzet op online beleving en innovatie. Dit deden we samen met SchaapOntwerpers.


De nieuwe corporate communicatiestrategie van Landschap Noord-Holland draait om vieren, claimen en inspireren. Vanuit deze strategie legt de organisatie relaties met mensen, bedrijven en organisaties die zich willen verbinden aan haar missie. De website speelt hierbij een essentiële rol. LimoenGroen en Puurpxl realiseerden de website, die ook is genomineerd voor een Splash Award.

Het doel van onze klanten en hun klanten en gebruikers is het allerbelangrijkste voor ons. Dat doen we met websites die doelen halen en die het leven van mensen makkelijk en aangenaam maken. De prijzen zoals de Splash Awards en de Dutch Interactive Awards die we daarmee winnen, bevestigen dat we dit goed kunnen. Spreekt dit je aan? Kom dan eens vrijblijvend kennismaken. Wie weet verhogen we ook jullie conversie en wint de website ook wel een prijs daarvoor. Stuur een bericht aan hallo@limoengroen.nl of bel met +31 20 - 737 1880.