SplashAwards uitgereikt

Twee keer genomineerd voor de SplashAwards 2018

Yes! LimoenGroen is weer genomineerd voor mooie prijzen! Ook dit jaar gaan we voor de SplashAwards en hebben we ingezet op de categorie Media, met de website van Jinek en 24Kitchen. De SplashAwards wordt alweer voor de vierde keer gehouden en wordt uitgereikt aan uitmuntende Drupal projecten.

We doen het natuurlijk niet voor de prijzen, maar als we ze winnen is dat natuurlijk de kerst op de taart. We mogen geweldige Drupal projecten uitvoeren voor uiteenlopende opdrachtgevers zoals KRO-NCRV, De Persgroep en FOX. Omdat we als team met ze optrekken, is het ook voor hen extra leuk om genomineerd te worden. Dus bij deze gefeliciteerd!

Jinek

KRO-NCRV vult de behoefte van betrokken kwaliteitsjournalistiek met een interactief online format voor Eva Jinek. LimoenGroen maakte Jinek.nl: een goede balans tussen eigen content en bijdragen vanuit de nieuwslezende community en thuishaven voor Eva’s populaire late night talkshow.  Jinek.nl won vorig jaar de Dutch Interactive Award (DIA) in de categorie Content.

Eva Jinek op het podium met redactie en LimoenGroen

24Kitchen

Zelden hebben we met zoveel eetlust aan een Drupal website gewerkt. Al ruim zes jaar is 24Kitchen het platform voor alles wat te maken heeft met eten, koken en food lifestyle. LimoenGroen en SchaapOntwerpers ontwikkelden in opdracht van De Persgroep en FOX Networks Group het nieuwe 24Kitchen.nl waarmee je razendsnel recepten kunt vinden en dagelijks een portie culinaire inspiratie krijgt.

24Kitchen team met chefs van De Makkelijke Maaltijd

We droegen beide mooie projecten voor in de categorie Media en beiden werden genomineerd. Met andere mooie Drupal projecten in de competitie, zal er maar één de winnaar zijn. Voor wat betreft Jinek en 24Kitchen.nl hebben wij geen voorkeur: het zijn allebei op hun eigen manier geweldige merken die mede op basis van Drupal hun online ambities waarmaken. Het is aan de vakjury om er één te kiezen, wij zijn trots op de nominaties voor beide projecten!

Sta je aan de lat om online ambities te realiseren en wil je dat ook doen met een website die voor prijzen in aanmerking komt? Kom vrijblijvend langs en we laten je graag een kijkje in de keuken zien. Stuur een mailtje naar hallo@limoengroen.nl of bel +31 20 737 1880.