Mauro, Tessa en Gerben

Drie nieuwe collega’s bij LimoenGroen

Altijd leuk om iemand voor te stellen. Deze maand hebben we drie nieuwe gezichten bij LimoenGroen: Meet Mauro, Gerben en Tessa. Drie gepassioneerde professionals die ons gaan helpen met websites, online projecten en de digitale dienstverlening in Drupal.

Mauro Verheem

Mauro Verheem maakte al websites toen Microsoft Frontpage nog bestond. Mauro deed ervaring op bij een PR-/marketingbureau en werkt sinds een aantal jaar met Drupal. Mauro: “Ik ben visueel ingesteld dus ik vind het leuk om websites te voorzien van kleine details dat de gebruikservaring net even iets specialer maakt.”. In zijn vorige functie dacht hij geregeld mee over UX-vraagstukken en deze ervaring kan hij goed met zijn werk als Drupal developer bij LimoenGroen combineren. 

Gerben Spil

Gerben Spil is afgestudeerd sterrenkundige. Met een degelijke bèta achtergrond heeft hij geprogrammeerd in C++, PHP, .net, JAVA, Perl, Basic (op de Commodore 64), en nog een paar exotische (template) talen. Gerben is actief op het web sinds 1995 en ruim 8 jaar met Drupal aan de slag. Gerben: “De eerste keer dat ik het kantoor binnen liep had ik meteen een goed gevoel. Daarnaast heeft LimoenGroen kwaliteit hoog in het vaandel staan, iets wat ik zelf erg belangrijk vind. De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door het bezoeken van congressen, via de Duurzame Donderdagen en door te werken in een team van specialisten zijn ook grote pluspunten voor mij.”. Gerben, voorheen werkzaam bij Triquanta, breidt ons Drupal beheer en support team uit en zet zich in om verschillende processen verder te optimaliseren. 

Tessa Bakker

Tessa Bakker is een ontwikkelaar met een passie voor open source. Veel vrije tijd brengt zij door in de open source ontwikkelgemeenschap van Drupal om mee te helpen met patches en ontwikkelingen die Drupal een beter CMS maken. Zo beheert zij bijvoorbeeld vrijwillig de drupal.nl website en is zij vanuit haar vorige rol bij ezCompany betrokken bij de Drupal voor Gemeente (DvG) distributie. Tessa heeft ervaring met toegankelijkheid, privacy, security, SEO, social-media, api's en interactie, om maar wat te noemen. Daarmee is ze een all-round web developer en een pré voor Drupal. Tessa: “Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging. LimoenGroen springt er altijd uit op evenementen, heeft daarbij ook nog eens met een mooi portfolio met klanten, een open sfeer en flinke dosis kennis. Dan ben ik wel om.”. 

Ben je zelf op zoek of ben je benieuwd wat onze nieuwe collega’s ervaren in hun eerste dagen bij LimoenGroen? Stuur ze een berichtje of kom eens langs op Duurzame Donderdag.