LimoenGroen en SchaapOntwerpers on stage bij de SplashAwards 2017

LimoenGroen twee keer winnaar Splash Awards 2017

Gisterenavond werden in Utrecht voor de derde keer de Splash Awards uitgereikt voor de beste Drupal projecten en bijdragen uit de Nederlandse Drupal markt. En we hadden weer prijs, twee keer maar liefst!

Voor ABAB Accountants uit Tilburg werd vorig jaar de website door ons compleet vernieuwd, in samenwerking met Freshheads die het ontwerp verzorgde. De website werd in de categorie Corporate uitgeroepen tot winnaar. En terecht want de nieuwe www.abab.nl resulteerde in een stijging van de gemiddelde bezoekduur met 30% en het aantal ingevulde contactformulieren verdubbelde. De jury kende extra punten toe aan het project door de benodigde upgrade van onze open source Fast Autocomplete module naar Drupal versie 8.

Presentator vertelt over ABAB.nl tijdens Splash Awards

 

BinnensteBuiten is het dagelijkse TV magazine van KRO-NCRV op het gebied van duurzame lifestyle en genieten. De vertaling naar de website ontving de zilveren Splash Award in de categorie Publishing & Media. SchaapOntwerpers is verantwoordelijk voor het ontwerp. Na drie maanden bereikte de website al 150.000 unieke bezoekers en een halvering van de bouncerate.

Presentator vertelt over Binnenstebuiten tijdens Splash Awards

LimoenGroen en SchaapOntwerpers on stage bij de Splash Awards

Het winnen van mooie awards (waaronder ook de Dutch Interactive Award) is een bekroning van ons werk en daar zijn we super trots op! We zijn ook enorm vereerd dat we zulke mooie projecten voor nog mooiere klanten mogen doen. Ben je geïnteresseerd in hoe wij dat voor elkaar krijgen? Kom dan vrijblijvend kennismaken!

Onderwerpen