LimoenGroen genomineerd voor Splash Awards 2021

Nieuws
Publicatiedatum:

Nationaal Restauratiefonds, ProQR en Slachtofferhulp Nederland genomineerd.

Wat zijn we trots op onze klanten. Elk project is uniek, met leuke mensen en nieuwe uitdagingen. Weer zijn een aantal van onze platformen genomineerd voor de Splash Awards, de prijs voor beste Drupal projecten van Nederland. Kanshebbers zijn het volledig vernieuwde Monumenten.nl in de Non-Profit categorie en ProQR in de categorie Design & UX. Ook de Slachtoffer Community van Slachtofferhulp Nederland is genomineerd. 

In ons tienjarig bestaan (dit jaar), hebben we hard gewerkt aan digitale platformen en websites, voornamelijk met Drupal. Ook zijn we al tien jaar actief betrokken in de open source Drupal gemeenschap, dragen we bij met patches en modules en delen we kennis via diverse kanalen. Het winnen van een prijs is altijd een mooie bevestiging dat ons werk wordt gewaardeerd. Een internationale jury van vakgenoten beoordeelde de 57 inzendingen, waarvan er 36 zijn genomineerd. Het is ook een mooie manier om het resultaat van onze digitale projecten samen met onze opdrachtgevers te vieren. Want zij hebben net zoveel aandeel in het succes als wij! 

Monumenten.nl

Monumenten.nl is het online platform over het beheer en behoud van 65 duizend monumenten in Nederland. Deze samenwerking van professionals en eigenaren draagt bij aan het behoud van ons cultureel erfgoed. Samen met Bikkelhart en initiatiefnemer Nationaal Restauratiefonds werd Monumenten.nl volledig opnieuw opgebouwd waarbij de bedrijvengids en de monumenten community werden geïntegreerd. 

ProQR

Wereldwijd zijn er meer dan 2 miljoen mensen die blind dreigen te worden door erfelijke netvliesaandoeningen. ProQR Therapeutics is een Nederlands biotechnologiebedrijf dat zich toelegt op het ontwikkelen van RNA-therapieën die deze vorm van blindheid kan stoppen of zelfs omkeren. De nieuwe website geeft invulling aan het patiënt-gerichte karakter van het bedrijf met een bijzondere focus op digitale toegankelijkheid. Samen met PUURPXL droegen we ons steentje bij aan dit belangrijke werk. 

Slachtofferhulp Nederland

Slachtofferhulp Nederland speelt een cruciale rol bij het ondersteunen en verbinden van mensen die een traumatische gebeurtenis mee hebben gemaakt. In de compleet vernieuwde Slachtofferhulp Community kunnen slachtoffers, getuigen en betrokkenen ervaringen uitwisselen en elkaar helpen. PUURPXL was verantwoordelijk voor de optimalisatieslag die werd gemaakt op het op Open Social gebaseerde online platform. Wij werden betrokken voor de technische implementatie van de veranderingen. Het online platform viel twee jaar geleden ook in de prijzen en is genomineerd in de categorie Social/Community.

Trots!

Of we er nu een prijs mee winnen of niet, we zijn super trots op al onze projecten en we waarderen de betrokkenheid van onze opdrachtgevers. De eerste Splash Awards werd gehouden in 2014. LimoenGroen viel elke editie in de prijzen.