LimoenGroen wint derde FD Gazellen Award in 2020

Nieuws
Publicatiedatum:

De FD Gazellen is dé award voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Voor de derde keer op rij wint LimoenGroen de FD Gazellen. Met een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar mag LimoenGroen zich opnieuw tot één van de snelst groeiende ondernemingen rekenen. De onderscheiding wordt door het Financieele Dagblad toegekend. 

LimoenGroen groeit!

Ook in 2019 heeft LimoenGroen de omzetgroei doorgezet. De groei van werknemers en de winstgevendheid tellen ook mee. Daarmee behoren we opnieuw tot snelst groeiende organisaties van Nederland en daar zijn we super trots op! De FD Gazellen is een onderscheiding van Het Financieele Dagblad, onderdeel van FD Mediagroep. 

Hoe wij werken

LimoenGroen werkt met veel energie, kennis en expertise aan digitale projecten voor merken als Veilig Verkeer Nederland, Naturalis en het Aidsfonds. We gebruiken hierbij open source en onze websites zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht lichamelijke, visuele of technische beperking. Daarmee kunnen aanzienlijk meer mensen onze websites gebruiken. Het behalen van de derde FD Gazellen Award bewijst dat onze Agile aanpak en persoonlijke kernwaarden door onze opdrachtgevers wordt gewaardeerd. 

Erkenning

"De FD Gazellen is een erkenning dat je mooi werk maakt en leuke dingen doet. En ook dat er ook solide financiële basis is. Het is een externe validatie dat we goed bezig zijn. Dat vind ik heel fijn", zegt Heine Deelstra, Technisch Directeur bij LimoenGroen.

Foto: ©Het Financieele Dagblad (FD)