Splash Awards met Drupal poppetje ertussen

Drie nominaties voor de SplashAwards 2017

En weer zijn we genomineerd voor ons mooie werk: maar liefst driemaal voor de Splash Awards 2017. Voor KRO-NCRV realiseerde wij de website voor het populaire TV programma BinnensteBuiten. Met Historisch Centrum Overijssel hebben we MijnStadMijnDorp ontwikkeld. En de website van ABAB Accountants B.V. is door de jury ook genomineerd. Volgende week donderdagavond worden de winnaars in Utrecht bekend gemaakt.

BinnensteBuiten is het dagelijkse TV magazine van KRO-NCRV op het gebied van (duurzaam) lifestyle en genieten. MijnStadMijnDorp is een sterke digitale beleving van cultureel erfgoed van Overijssel. Hiermee is Historisch Centrum Overijssel koploper in het openstellen van het digitaal archief voor een breed publiek. De website behaalde eerder nog de 5e plaats voor de Geschiedenis Online Prijs. Voor beide projecten is SchaapOntwerpers verantwoordelijk voor het ontwerp. Voor ABAB Accountants uit Tilburg werd vorig jaar de website compleet vernieuwd, naar het ontwerp van Freshheads.

We zijn super trots dat ons werk opvalt en wordt erkend. Vorige week nog stonden we on stage met Eva Jinek met een Dutch Interactive Award. En de vorige Splash Awards vielen we ook in de prijzen. Natuurlijk draait het allemaal om de websites en wat deze voor klanten en gebruikers betekenen.

Splash Awards 2016 voor LimoenGroen

Komende donderdag 15 juni vindt de uitreiking van de Splash Awards 2017 plaats. Volg onze Twitter om live op de hoogte te blijven van de uitslag.