Het LMNGRN Funplan: all about teamwork

Nieuws
Publicatiedatum:

Plezier is voorwaardelijk voor succes. Daarom zit plezier maken ingebakken in onze routine.

Bij LimoenGroen vinden we dat plezier voorwaardelijk is voor succes. Als je iets leuk vindt, dan wordt je er goed in. En kun je kwaliteit leveren. We vieren de start en de oplevering van projecten, de komst en vertrek van collega’s en vier keer per jaar hebben we een teamuitje onder wat wij noemen het Funplan. Zo is plezier een vast onderdeel van ons werkritme. Die momenten delen we graag met je.

Bij LimoenGroen hebben we voor onszelf bepaald wie we zijn. We hebben dat opgeschreven in ons manifesto, want als je het opschrijft dan gaat het leven en kunnen we het makkelijker aan anderen vertellen. Nieuwe collega’s, stagiair(e)s en natuurlijk onze klanten. Teamwork is een heel belangrijke eigenschap van LimoenGroen. Teamwork is essentieel om de mooie opdrachten te volbrengen voor onze klanten. We gaan door dik en dun als team. Dat is niet altijd makkelijk of leuk. Maar als het wel leuk is, dan vieren we dat altijd.

Heel LimoenGroen bakt

Wat we dan zoal vieren? Natuurlijk de verjaardagen: Iedereen die jarig is geweest, bakt een taart voor de volgende jarige. Daar hebben we zelfs een bak-schema voor. Elke maandag hebben we het Koffie Moment™. Daar houden we ons strikt aan. Het enige onderwerp wat daarbij niet besproken mag worden, is werk. We vieren de komst en jubilea van collega’s. En hun vertrek, hoewel dat zelden voorkomt.

Taarten

Natuurlijk zijn we blij als we een opdracht of een prijs gewonnen hebben, zoals onlangs de Dutch Interactive Award en Splash Awards. En als we een website opleveren, pas nog voor Naturalis. Daar heffen we het glas op, als het lukt met het hele team én met onze opdrachtgevers. En met ons eigen bier. Wat zo leuk is, is dat onze klanten daar ook een feestje van maken. Zo bakte de PO-Raad en het Nationaal Restauratiefonds voor ons een taart! Nou ja, de HEMA dan, maar met liefde gepersonaliseerd en heel lekker.

Funplan

Vier keer per jaar gaan we met het team een dagje uit. Dan doen we iets actiefs én iets leuks en sluiten we af met een lekkere maaltijd. Wij noemen dat ons LMNGRN Funplan (spreek uit: LimoenGroen Funplan). Lasergamen, middeleeuws boogschieten, body boarden en een escape room stonden het afgelopen jaar op het programma. Ook de sportclinic waar we hebben ervaren wat het is om in een rolstoel te basketballen was intensief, leerzaam en ook nog eens heel leuk.

Foto's van zeilen, boogschieten, rolstoel basketbal en waterskiën met het team

Vorige week zijn we het met team gaan zeilen in Kaag. Een ontzettend mooie dag en praktisch geen wind waren een prima excuus om lekker over de meren te dobberen en met een biertje onze kleur bij te werken.  

Thuisfront

En elk jaar nemen we een keer onze partners en gezinnen mee. Het is erg leuk om te zien wie er op het thuisfront zit. En voor de partners en kinderen om te zien wie de collega’s ‘op de zaak’ zijn. En die zijn natuurlijk hartstikke leuk! :-)

Zoek je ideëen voor jouw team uitjes? Of wil je eens kennismaken? Stuur een berichtje aan hallo@limoengroen.nl of bel ons +31 20 - 737 1880