Mensen van LimoenGroen met duim omhoog

Tien hoogtepunten van 2018

Het is de laatste dag van 2018. Oudjaarsdag in Nederland is voor veel van ons een dag van oliebollen, gezelligheid, de Top 2000, familie, vrienden en terugblikken op het afgelopen jaar. Bij  LimoenGroen hechten we veel waarde aan gezelligheid en tradities (naast noeste arbeid natuurlijk :-) ). Daarom blikken we op de laatste dag terug op tien hoogtepunten van 2018. En natuurlijk zijn het er veel meer dan tien. En toch hebben we er tien geselecteerd waarmee we 2018 afsluiten. Aan iedereen die dit leest, nu of na oud-en-nieuw, een geweldig 2019 gewenst!

De leukste opdrachtgevers

We hebben veel leuke opdrachtgevers waar we met trots voor werken. Dit jaar mochten we weer een aantal leuke klanten verwelkomen, waaronder SURF, het team van Boer zoekt Vrouw, Landschap Noord-Holland en Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland.

 

LimoenGroen wint Splash Award 2018

We ontvangen de Splash Award 2018 voor de website van Eva Jinek, uit de handen van Harry Piekema (hint: hij deed jarenlang de Albert Heijn reclame).

 

LimoenGroen wint Europees goud met Eva Jinek

Eva blijft prijzen winnen: De Splash Award, de Dutch Interactive Award en de Televizier-Ster. Tijdens Drupal Europe in Duitsland krijgt haar website goud.

 

LimoenGroen eyeopener

Onze opdrachtgevers zijn een middag bij elkaar om elkaar te inspireren en ook omdat het super gezellig is. Onze eyeopener is een groot succes.

 

Fort Vechten

Teamwork is werken én plezier maken. Dat deden we ook dit jaar met partners en kinderen in de escape rooms van Fort Vechten.

 

Boer zoekt Vrouw

Boer zoekt Vrouw is maandenlang het best bekeken programma van Nederland. Wij maakten de website, samen met Puurpxl. Trots!

 

Blind voor 1 Dag

Op de langste dag van het jaar deden we mee met de campagne Blind voor 1 Dag van het Oogfonds.

 

Dutch Digital Agencies

In Augustus werden we lid van de brancheorgansatie van Nederlandse internet bureau’s, de DDA.

 

Proud to be Goud op DrupalJam

We zijn voor het eerst Goud sponsor van DrupalJam. We zorgen voor de koffie, de loungehoek en een mega-Jenga spel.

 

FD Gazellen 2018

LimoenGroen groeit 3 jaar op rij en voldoet aan de hogere lat die het Financieele Dagblad vanaf dit jaar heeft gelegd voor winnaars van de FD Gazellen. En wij wonnen ‘m!

 

Onze successen en hoogtepunten vind je ook in ons nieuws en blog, op Twitter, Instagram en Facebook
 

Onderwerpen